KUNSTOF DAKBEDEKKING

Gratis kunstof dakbedekking inspectie

We moeten even zien wat er scheelt om u te kunnen vertellen hoe we u kunnen helpen. En dat doen we altijd voor niets.

Dakbedekking van kunststof: de voordelen

Kunststof dakbedekking heeft een aantal belangrijke voordelen. Ten eerste is dit materiaal een stuk lichter dan traditionele dakbedekking zoals dakpannen en vormt dus een minder zware belasting voor uw dakconstructie. In de tweede plaats is kunststof dakmateriaal milieuvriendelijker, want 100% recyclebaar. Koopt u materialen voor uw dak van kunststof, dan bent u dus slim en natuurvriendelijk bezig. Ten derde heeft u met kunststoffen dakdekkersmateriaal veel keuze qua soorten, types en kleuren. Meer keuze dan bij de oude, stenen dakpannen. En ten slotte, dat is ook belangrijk, is het kunststof makkelijker te onderhouden en gaat het langer mee dan het dakdekmateriaal dat vroeger gebruikt werkt. Op termijn spaart u daarom veel geld uit, omdat er minder reparaties nodig zijn, minder onderhoud en het materiaal een lange levensduur heeft. Voordelen genoeg dus als u kiest voor kunststoffen op uw dak!

Soorten dakbedekking van kunststof


In hoofdlijn bestaan er twee hoofdsoorten dakbedekking die van kunststof zijn: dakplaten van EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) of kunststoffen platen van PVC. Beide soorten hebben hun eigen voordelen. Zo gaat EPDM erg lang mee, wel 40 tot 50 jaar, is het erg elastisch en is een snelle plaatsing mogelijk. PVC-dakplaten hebben als voordeel dat ze goed bestand zijn tegen chemicaliën en relatief goedkoper zijn. Wel gaan ze minder lang mee, namelijk 20 tot 30 jaar.

Scherpe tarieven


Kies voor de voordelen van dakbedekking van kunststof. Bezoek nu onze website en maak een afspraak met ons voordelige dakwerkersbedrijf. Wij plaatsen uw dakbedekking van kunststof op professionele wijze en tegen scherpe tarieven.