HEMELWATERAFVOER

Gratis hemelwatafvoer inspectie

We moeten even zien wat er scheelt om u te kunnen vertellen hoe we u kunnen helpen. En dat doen we altijd voor niets.

Onderhoud koper- en zinkwerk HWA hemelwaterafvoer

In een regenachtig land als Nederland is een perfecte afvoer van hemelwater cruciaal. Goede hemelwaterafvoer zorgt ervoor dat neerslag niet in uw dakgoot of op uw platte dak blijft staan. Als huizenbezitter is het slim om hemelwaterafvoer daarom af en toe te laten controleren.

Specialist onderhoud hemelwaterafvoer


Met hemelwater worden alle vormen van neerslag bedoeld die voorkomen in ons klimaat. Regen is daarvan het bekendst, maar de term heeft ook betrekking op hagel en sneeuw. Voor een adequate hemelwaterafvoer kunnen woningen zijn uitgerust met verschillende soorten regenpijpen, zoals een onder uitloop of een zijuitloop.

Regenpijp laten inspecteren


Om een juiste afvoer van regen en ander hemelwater te garanderen, moeten de regenpijp en het eventueel daaraan gekoppelde buizensysteem regelmatig worden gecontroleerd. Zo kunnen reparaties op tijd worden uitgevoerd. Als onderhouds- en renovatiespecialist van regenpijpen en hemelwaterafvoer zijn wij u graag van dienst.

Bent u een woningeigenaar en wenst u een gratis inspectie van uw hemelwaterafvoer en zink- of koperwerk? Bel of  mail ons dan vandaag nog.