Bitumineuze

Gratis bitumineuze inspectie

We moeten even zien wat er scheelt om u te kunnen vertellen hoe we u kunnen helpen. En dat doen we altijd voor niets.

Overlappende dakleien van bitumen

Een dak kan op verschillende manieren worden bedekt. Een van die manieren is met behulp van bitumineuze dakleien of shingles. Dit zijn individuele matten van glasvezel of lappen ruwvilt geïmpregneerd met bitumen (ook bekend onder de naam teer). Deze worden – net als dakpannen – overlappend op elkaar aangelegd.

Isolerend & waterdicht

Het fijne aan dakleien met bitumen is dat ze een hoge isolerende werking hebben. Dat betekent dat ze de warmte binnen houden en dat scheelt in stookkosten. Daarnaast hebben ze een waterafstotende werking, waardoor regenwater makkelijker afgevoerd wordt naar de dakgoot.

Eenvoudig vervangen

De dakleien met bitumen zijn gemakkelijk aan te brengen op het dak door een vakbekwame dakdekker. Mocht er een of meerdere dakleien aan vervanging toe zijn dan is dat ook geen probleem. Plaatselijk kunnen de leien worden weggehaald en worden vervangen door nieuwe.

Contact

Bent u benieuwd wat dakleien van bitumen voor uw woning kunnen betekenen? Neem dan  contact met ons op. Ook voor een gratis bitumineuze inspectie bent u bij ons aan het juiste adres.