ZINK- EN KOPERWERK

Gratis zink- en koper inspectie

We moeten even zien wat er scheelt om u te kunnen vertellen hoe we u kunnen helpen. En dat doen we altijd voor niets.

Zink- en koperwerk van topkwaliteit

Een dakgoot of dakbedekking met zink of koper bewerken heeft voordelen. Je huis komt er vaak een stuk mooier uit te zien als het blikwerk in orde is. Door de hoge bestendigheid tegen corrosie gaat zink lang mee en is op termijn dus een goede investering. Koper heeft als voordeel dat het na verloop van tijd op zichzelf een oxidelaagje aanbrengt en daardoor goed geschikt is als waterbestendig materiaal voor dakbedekking of om overtollig water af te voeren.

Een precisieklus


Het zinkwerk en koperwerk dat aan uw huis wordt verricht, moet van goede kwaliteit zijn en goed bevestigd worden met klangen en felsen. U wilt immers lekkages of vochtoverlast voorkomen. En het zinkwerk moet er als het even kan visueel aantrekkelijk uitzien. Dit klinkt allemaal erg logisch, maar de praktijk is nogal eens weerbarstig. Veel particulieren en bedrijven realiseren zich niet dat zink- en koperwerk een precisieklus is dat door professionals moet worden uitgevoerd. En ze benaderen dan maar de eerste de beste dakdekker of loodgieter die op hun pad komt. Terwijl werken met lood en koper echt een precisieklus is en het beste aan een vakman uitbesteed kan worden.

Kies voor een professionele dakwerker


Als u zekerheid en kwaliteit wilt, dan kiestu voor een ervaren en hooggekwalificeerde dakdekker of loodgieter. Een professional die zijn vak verstaat. Dat zijn wij, een dakdekkersbedrijf en loodgietersonderneming met jarenlange ervaring en expertise. Een aannemer op wie u kunt vertrouwen! Tegen scherpe tarieven bent u bij ons gegarandeerd van premium kwaliteit zink- en koperwerk.