GAS-EN LEIDINGWERK

Gratis gas- en leidingwerk inspectie

We moeten even zien wat er scheelt om u te kunnen vertellen hoe we u kunnen helpen. En dat doen we altijd voor niets.

Gas en leidingwerk: kies voor kwaliteit!

Gas-aansluitingen, gasleidingen en waterleidingen on woningen zijn belangrijk. Hiermee bedoelen we alle verbindingen in uw huis tussen de gasmeter en watermeter. Gas en leidingwerk in woningen moet goed aangesloten zijn en altijd goed werken. Ook is het belangrijk dat de gebruikte materialen - zoals aluminium leidingen, meters en verbindingspunten - van een betrouwbare kwaliteit zijn. Als dat niet zo is, betekent dat een potentieel gevaarlijke situatie voor u en uw huisgenoten. En dat is iets wat niemand wil.

Onze diensten qua gaswerkzaamheden en leidingwerken

Zoekt u een loodgieter die uw gaswerk en leidingen goed controleert en onderhoudt? Dan zit u goed bij ons. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar bedrijf en garanderen met onze jarenlange kennis en expertise een goede en veilige werking van al uw leidingen. 

Neem contact met ons op!

Neem nu via het online contactformulier, per e-mail of telefonische contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie over onze dienstverlening op het gebied van gaswerken en leidingwerken. Profiteer van onze snelle service en voordelige tarieven. Wij helpen u graag verder, zodat u niet verzeild raakt in de complexe wirwar van regeltjes en procedures als het aankomt op de plaatsen van gasleidingen en/of waterleidingen.

Simpel gezegd: wij ontzorgen u, zodat u uw aandacht aan zaken kunt besteden, die voor u relevanter zijn. Maak kennis met onze topservice en u krijgt van ons meteen een gratis en vrijblijvende inspectie van uw gasinstallatie en leidingen. Dat is nog eens voordelig en makkelijk toch?