Centrale verwarming inspectie

We moeten even zien wat er scheelt om u te kunnen vertellen hoe we u kunnen helpen. En dat doen we altijd voor niets.

CV centrale verwarming

Centrale verwarming, afgekort met CV, is een handige manier om uw hele huis van warmte te voorzien. Met een druk op de knop, een thermostaat en verwarmingselementen in huis geeft u uzelf en uw gezin een behaaglijk huis.

CV: centraal bestuurd


De verwarmingselementen (radiators) in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer in de kelder of op zolder, worden allemaal bestuurd vanuit één centraal punt: de CV ketel. Deze ketel verwarmd het water en zodra u de verwarming aanzet in de kamer, wordt deze warmte doorgegeven. Het fijnste aan een CV is dat u deze met een thermostaat gemakkelijk kan bedienen en op de gewenste temperatuur kunt plaatsen. Zo is uw woning altijd behaaglijk.

Service & onderhoud


Er kunnen wel eens problemen ontstaan aan de CV ketel. Zo kan de ontsteker stuk gaan, maar ook de ventilator of de circulatiepomp die het water rond pompt zijn soms aan vervanging of reparatie toe. Laat uw CV ketel daarom goed onderhouden en regelmatig door ons controleren. Met een check-up blijven we veel problemen voor. En mocht er dan toch iets gebeuren, dan komen we snel langs om de warmte in huis te herstellen.

Neem daarom nu contact op voor CV centrale verwarming onderhoud en reparaties. We komen snel bij u langs. Of  klik hier voor een gratis CV (centrale verwarming) inspectie.